Делфи ДС150е

Делфи ДС150е

Модел:Делфи DS150e
Наличност:В наличност
  • 199.00Лв

  • без ДДС: 199.00ЛвДелфи DS150E е един от най-гъвкавите и мощни инструменти за диагностика на пазара за всички превозни средства.


Софтуерът съдържа обширна база данни с много висок обхват.


 DS150E е най-новия модел от продуктовата гама на Делфи.


Инструментът използва оригиналните данни от производителите на превозни средства. Това е необходимо условие, за да бъде в състояние да предложи качество и функционалност.


За да направи работата по-лесна, инструментът съдържа редица функции, за да помогне на потребителя да направи правилните решения. Базата данни често се актуализира с оригиналните данни от производителите на превозни средства. Софтуера е  100% преведен на БЪЛГАРСКИ език в софтуера за леките коли и около 40% при тежкотоварните. 


Вградената база данни със снимки и илюстрации на диагностичните букси при всеки един лек автомобил или камион, позволяват бързото локализиране и свързване към превозното средство. 


В зависимост от операцията, която искате да извършите в дадена система, имате възможността да получите предварителна информация преди да извъшите дадената процедура.


Продукта се препоръчва, както при изграждане на малък автосервиз, така и при допълнение на големи сервизи.

Последна ВЕРСИЯ -


Версията на софтуера е Делфи 2.14.2 (познат като - 2014 Release 2), като това е последната актуална версия от месец декември 2013г.


 


Устройството има функцията Flight Recorder, за запис на "живи данни" по време на движение, чрез microSD карта памет. Като допълнение е монтиран светодиод на OBD конектора, за по-лесно намиране на OBD буксата.


Предлагаме преходници за по стари автомобили , най-използваните 8 броя на цена от 65 лв .


За Поръчки : 0895866466 0879866466

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър